Članki

Ali kdaj premišljujete o tem, kakšno je vaše poslanstvo v življenju? Vas vaš odnos do denarja pri tem podpira? Od kod menite, da bodo vaši otroci dobili ideje, kako ravnati z denarjem na njihovi življenjski poti?

Na tej spletni strani se pogovarjamo o omenjenih temah – denar, odnosi, cilji, sreča, zadovoljstvo in predvsem – vzgoja. Vzgoja sebe in otrok.

Knjiga OTROK BREZ DOLGOV razkriva ozadje našega odnosa do denarja, ki je temelj vzgoje, ki so je deležni naši otroci. Ponuja ideje za vzgojo o denarju tudi, če z lastnimi občutki glede denarja trenutno niste zadovoljni. Dotakne se osebnega pogleda na denar, pa tudi partnerstva in pričakovanj, ki jih imamo na denarnem področju do svojih bližnjih, kar pogosto pripelje do prepirov, ki jih spremljajo otroci. Zbrane ideje in zgodbe so vam morda lahko v pomoč, da vi in vaši potomci z denarjem zaživite bolj skladno.

Članki na tej spletni strani, so nastali, da bi skupaj rasli in premagali miselnost, da je pogovor o denarju tabu. Problemi s katerimi se srečujemo, se veliko lažje rešljivi, če se jih zavemo in o njih spregovorimo. Pogosto se ne zavedamo, da se s podobnimi problemi srečujejo tudi ljudje okrog nas in da so nekateri našli že učinkovite rešitve.

 

Načrtna vzgoja

6 KORAKOV USPEŠNEGA VLAGANJA

4 KORAKI DO BOLJŠIH PREPRIČANJ O DENARJU

5 KORAKOV DO FINANČNE SVOBODE NAŠIH OTROK