Spletna šola ZNAMzDENARJEM

Saj vem, da veš, pa vseeno: napisala sem knjigo Otrok brez dolgov, da bi starši, predvsem mame, lahko lažje razložili igro Deepock svojim otrokom. Naredila sem nekaj predavanj, spletno stran, včasih se pojavim v medijih… Ampak maili, klici, smsji vseeno še prihajajo…. Želite se pogovarjati o denarju! Dovolj vam je tišine. Dovolj vam je denarnih skrbi, skrivanja, sramu. Želite najti znanje, zgodbe žensk, ki jim je že uspelo, navdih in malo spodbude.

In prav je tako! Ve ste moj navdih, da pišem in delam dalje. Želim si vas podpreti, deliti z vami znanje, ki sem ga zgradila in vam zagotoviti, da obstaja jasna pot in da tudi vam lahko uspe. Če je uspelo meni – in številnim drugim – lahko uspe tudi vam!

Skupaj bomo začele pisat nove zgodbe uspešnih žensk, takih, ki imajo denar in jih tega ni sram. Takih, ki znajo poskrbeti zase in svoje potrebe – in so hkrati ljubeče, občudovane in obkrožene z ljudmi, ki jih imajo radi. Zrušile bomo mite o ranljivih, občutljivih princeskah, ki čakajo prince na belih konjih – ki nikoli ne pridejo. Zgradile bomo lastno varnost in lepo prihodnost zase in za naše ljubljene.

To je testna verzija učnega programa ZNAM Z DENARJEM ki ga razvijam za ženske. Sestavljen je iz mailov, pogovorov in različnih nalog, ki jih bova naredili skupaj. Program bom prilagajala vašim odzivom. Šola bo trajala 6 tednov. Moj cilj je, da temeljito prevetriva tvoje poglede na denar.


.